Antena 3 CNN Actualitate "Procurorii DNA au plecat cu Biblia în mână să lupte pentru credinţa în Traian Băsescu". Adrian Năstase a publicat un nou articol pe blog

"Procurorii DNA au plecat cu Biblia în mână să lupte pentru credinţa în Traian Băsescu". Adrian Năstase a publicat un nou articol pe blog

"Procurorii DNA au plecat cu Biblia în mână să lupte pentru credinţa în Traian Băsescu". Adrian Năstase a publicat un nou articol pe blog
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Aug 2012   •   07:25

Procurorii DNA au mers ca nişte adevăraţi misionari, din poartă în poartă, să lupte împotriva ereziilor constituţionale. Declaraţia îi aparţine fostului prim-ministru al României Adrian Năstase. Acesta a postat din spatele gratiilor încă un text acid la adresa procurorilor DNA care au participat la audierile din mai multe sate.

În cel mai recent text publicat de Adrian Năstase pe blogul personal, acesta îi compară, pe un ton ironic, pe procurorii DNA care au descins în satele din Gorj şi din Vrancea cu nişte misionari.

"E posibil ca, observând creşterea exponenţială a membrilor sectelor religioase în România, procurorii să fi plecat - precum spaniolii în America de Sud, în urmă cu trei secole - cu Biblia în mână - să lupte pentru dreapta credinţă. Pentru credinţa în Traian Băsescu".

Adrian Năstase mai adaugă că mulţi dintre procurori au fost numiţi în funcţie de Traian Băsescu de-a lungul ultimilor 7 ani şi încheie în acelaşi ton ironic, spunând că pe el nu l-au vizitat încă reprezentanţii DNA.

"La mine nu au venit procurorii să verifice dacă am votat de mai multe ori, pentru că ei ştiu cel mai bine că scopul principal al condamnării mele a fost ca în anii următori, să nu votez deloc. Şi nici să fiu ales"

Potrivit lui Adrian Năstase, procurorii i-au citat pe localnici la sediul instituţiei ca să nu-i pună la cheltuieli şi să-i oblige să-şi ia un avocat.



×
Subiecte în articol: Adrian Nastase DNA procurori DNA referendum
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close