Antena 3 CNN Actualitate Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Toni Greblă

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Toni Greblă

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Toni Greblă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Iun 2015   •   17:28

Procurorii au pus sechestru pe o parte din averea lui Toni Greblă. Fostul judecător al Curţii Constituţionale a fost astăzi la DNA, unde a aflat de sechestru. 

 
La ieşire, Greblă a spus că ancheta i-a schimbat viaţa complet, practic l-a scos din activitate. 
 
De asemenea, fostul judecător a mai ţinut să precizeze că este esenţial ca instituţiile de forţă să fie sub o formă de control, altfel apar abuzurile.
 
"Am fost chemat pentru că se doreşte contravaloarea caprelor, a struţilor, să aibă o anume acoperire în nişte sechestre asigurătorii şi vă daţi seama că din acest punct de vedere este o noutate şi alte noutăţi în dosar nu au mai apărut astfel încât, cum am declarat prima dată, menţin ceea ce am spus. Veţi vedea cu toţi că după parcurgerea etapei în justiţie se va dovedi că nu am nicio implicare în ceea ce am fost implicat.
 
În ţara noastră, justiţia se înfăptuieşte prin Înalta Curte şi celelalte instanţe judecătoreşti. Organele de forţă, instituţiile de forţă, trebuie întotdeauna şi în toate ţările lumii şi în toate timpurile să fie sub un control al societăţii civile, al breslei respective sau al Parlamentului pentru că instituţiile de forţă, dacă nu au niciun control, în toată lumea tind să devină abuzive", a spus Toni Greblă, fost judecător CCR.

Prin comparaţie, DNA nu e prea preocupată de măsurile asigurătorii în cazul lui Mircea Băsescu. Aproape sigur, fratele fostului preşedinte va scăpa astăzi de arestul la domiciliu din moment ce DNA nu a contestat punerea sub control judiciar.
 
Declaraţia lui Toni Greblă a fost prezentă marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close