Antena 3 CNN Actualitate Procurorii, obligați să miște dosarul înregistrărilor cu Băsescu. Dan Voiculescu: Poate fi ignorată proba intervenției politicului?

Procurorii, obligați să miște dosarul înregistrărilor cu Băsescu. Dan Voiculescu: Poate fi ignorată proba intervenției politicului?

Procurorii, obligați să miște dosarul înregistrărilor cu Băsescu. Dan Voiculescu: Poate fi ignorată proba intervenției politicului?
19 Dec 2018   •   18:44

Decizie-bombă în instanță în dosarul întregistrărilor, în care Traian Băsescu se lăuda că a intervenit asupra judecătorilor din dosarul Telepatia prin Kovesi și Coldea. 

Curtea de Apel București îi obligă pe procurorii lui Augustin Lazăr să dea o soluție în acest dosar în cel mult șase luni, o anchetă pe care Parchetul General o ține îngropată de un an și jumătate. 

„Curtea de Apel a admis contestația referitoare la tergiversarea dosarului în care Traian Băsescu își recunoaște intervenția asupra magistraților din cazul Telepatia și a fixat un termen limită de șase luni pentru procurorii care instrumentează cazul. 

Reamintesc întrebarea pe care am mai exprimat-o aici, în urmă cu câteva zile: în condițiile în care atâția oameni au fost trimiși în judecată de presupuneri sau probe indirecte, poate fi ignorată o probă directă care conține recunoașterea explicită a intervenției politicului asupra justiției?”, a spus Dan Voiculescu. 

×
Subiecte în articol: procurorii
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close