Antena 3 CNN Actualitate Procurorii și criminaliștii reiau cercetările la Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă

Procurorii și criminaliștii reiau cercetările la Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă

Procurorii și criminaliștii reiau cercetările la Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
12 Aug 2019   •   08:31

UPDATE Criminaliștii sunt în acest moment la casa lui Dincă și se pregătesc să spargă gropile de beton din curtea acestuia. 

Anchetatorii vor începe din nou să răscolească locuinţa lui Gheorghe Dincă. Procurorii şi criminaliştii revin în aceasta dimineata cu un nou mandat de percheziție în casa groazei. 

Curtea, dar şi interiorul locuinţei lui Dincă vor fi verificate cu atenţie şi se va trece şi la săpături. Şi la poliţia din localitate vor continua audierile.

Mai mulţi cunoscuţi de-ai lui Dincă sunt aşteptaţi pentru a răspunde întrebărilor anchetatorilor şi li se vor preleva probe biologice.

Gropile betonate din curtea lui Dincă vor fi sparte, la fel şi pereţii ridicaţi recent în interiorul locuinţei criminalului. Perchezitiile vor avea loc în baza unui nou mandat. " În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare", a anunţat printr-un comunicat de presă DIICOT.

Deja legiștii din Bucureşti au de analizat saci întregi de rămăşiţe umane descoperite, la indicaţiile lui Dincă, într-o pădure din apropiere de Caracal.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close