Antena 3 CNN Actualitate Procurorii, unealta lui Băsescu. Cum a luptat procurorul Papici ca să se întâmple "ce trebuie"

Procurorii, unealta lui Băsescu. Cum a luptat procurorul Papici ca să se întâmple "ce trebuie"

Procurorii, unealta lui Băsescu. Cum a luptat procurorul Papici ca să se întâmple "ce trebuie"
Sursa foto: Foto: luju.ro
de S.T.    |    19 Oct 2013   •   22:07

DNA fabrică dosare oamenilor care trebuie să plătească pentru că l-au supărat pe Traian Băsescu, iar procurorul Lucian Papici este cel care se pricepe cel mai bine să pedepsească duşmanii preşedintelui.

Alessandra Stoicescu a prezentat, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii "Q&A", cum lupta procurorul Papici ca să se întâmple "ceea ce trebuie".

Într-o discuţie purtată între Lucian Papici şi denunţătorul dintr-un dosar, Gheorghe Dumitru, se vede clar faptul că DNA fabrică dosare.

Procurorul îi explică lui Dumitru ce anume trebuie să facă, adică doar ceea ce s-a convenit, şi să meargă pe varianta agreată de anchetatori.

În plus, Papici îl ameninţă, mai mult sau mai puţin voalat, pe Gheorghe Dumitru, în cazul în care acesta nu va declara ceea ce trebuie.


Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că a cerut, ca premier şi preşedinte al PSD, să fie şi el audiat în dosarul privind referendumul, dar procurorul de caz, Lucian Papici, a spus că îl "vrea" doar pe Liviu Dragnea.

Citeşte şi:

Victor Ponta: La Parchetul General, Papici era considerat un paria. Ştiam că a fost paraşutat de la Timişoara ca să execute ordine

Procurorul Lucian Papici s-a antepronunţat în cazul Antena 3. Iată dovada

Vicepremierul Dragnea urma să fie arestat. Dezvăluiri-bombă despre dosarul Referendumului

Click AICI pentru înregistrarea integrală a emisiunii.




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close