Procurorul care a păzit poarta lui Gheorghe Dincă lansează acuzații șocante: Poliţiştii sunt vinovați de moartea Alexandrei

de A.M.P    |    21 Noi 2019   •   12:19
Procurorul care a păzit poarta lui Gheorghe Dincă lansează acuzații șocante: Poliţiştii sunt vinovați de moartea Alexandrei Foto: Agerpres

Procurorul care a păzit poarta lui Gheorghe Dincă face o mişcare neaşteptată. Ovidiu Popescu cere reaudierea a şapte poliţişti care au participat la operaţiunea din acea noapte deoarece ar fi minţit la primele declaraţii pe care le-au dat în faţa procurorilor.

Acesta susţine că poliţiştii sunt vinovati de moartea Alexandrei.

Citește și: Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

În luna septembrie, Cristian Ovidiu Popescu a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu, pentru că ar fi încălcat mai multe dispoziţii din Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, dar şi articole din Constituţie şi din Codul de procedură penală.

Procurorul este acuzat că ar fi respins propunerea poliţiştilor de a pătrunde în domiciliul lui Gheorghe Dincă, inculpat pentru uciderea a două tinere în Caracal, dispunând efectuarea percheziţiei domiciliare începând cu ora 6,00 a zilei de 26 iulie, deşi obţinuse mandat de percheziţie la ora 3,04.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi trei poliţişti pentru abuz în serviciu, respectiv Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, Vasile Marian, agent şef principal la postul de Poliţie din Dobrosloveni şi agentul principal Eugen Ţenea de la postul de Poliţie Dobrosloveni. 

x close