Antena 3 CNN Actualitate Procurorul General al României: Accidentul lui Dan Condrea nu a fost rezultatul unor probleme tehnice

Procurorul General al României: Accidentul lui Dan Condrea nu a fost rezultatul unor probleme tehnice

Procurorul General al României: Accidentul lui Dan Condrea nu a fost rezultatul unor probleme tehnice
14 Iul 2016   •   10:37

Prejudiciul în dosarul Hexi Pharma a ajuns în prezent la 70 de milioane de lei, după ce 280 de spitale s-au constituit părţi civile, a precizat, joi, la sediul CSM, procurorul general Augustin Lazăr.

Totodată, Procurorul General al României a declarat din expertiza tehnică realizată în cazul accidentului lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, reiese că problemele de direcţie şi de frână au fost ulterioare impactului.

"Au fost depuse două rapoarte, raportul de expertiză tehnică şi raportul de expertiză criminalistică. Cele două rapoarte ne dau concluzii relevante privind mecanismul producerii evenimentului rutier şi pe baza coroborării acestor concluzii cu alte probe care se află în cauză se va putea da o concluzie cu referire la circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcţie şi de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea soluţia emisă de procuror, poate la începutul săptămânii următoare", a declarat Augustin Lazăr.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Procurorii au deschis o anchetă şi au stabilit că, în ziua producerii accidentului, în intervalul de aproximativ o oră, maşina condusă de Condrea a efectuat 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca.

De asemenea, testele ADN au confirmat că persoana decedată în accidentul produs lângă localitatea Buftea este Dan Condrea.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea accident Augustin Lazar
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close