Antena 3 Actualitate Procurorul general, Bogdan Licu, luat la întrebări de controversatul protestatar Ceaușescu. „Ce facem cu dosarul 10 august?!”

Procurorul general, Bogdan Licu, luat la întrebări de controversatul protestatar Ceaușescu. „Ce facem cu dosarul 10 august?!”

17 Sep 2019   •   18:58
Procurorul general, Bogdan Licu, luat la întrebări de controversatul protestatar Ceaușescu. „Ce facem cu dosarul 10 august?!”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Bogdan Licu, procurorul general al României, a avut o confruntare neașteptată cu cotroversatul protestatar Marian Moroșanu, poreclit ”Ceaușescu”, implicat în numeroase scandaluri. 

Protestatarul l-a întrebat pe Bogdan Licu „ce facem cu dosarul 10 august?”, iar procurorul general a explicat că se află la DIICOT. ”Mergeți și adresați-vă acolo”. 

”Nu poate să iasă procurorul șef într-o conferință de presă pentru a ne mai anunța stadiul dosarului 10 august?”, a mai spus Marian Ceaușescu.

”O să-i transmit solicitarea”, a continuat Bogdan Licu.

”În cazul Caracal, imediat a ieșit. De ce nu se acționează la fel și în dosarul 10 august?”, a mai spus Marian Ceaușescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close