Antena 3 CNN Actualitate Procurorul lui Ponta, la chef cu denunțătorul și judecătorul

Procurorul lui Ponta, la chef cu denunțătorul și judecătorul

Procurorul lui Ponta, la chef cu denunțătorul și judecătorul
21 Sep 2016   •   18:41

Astăzi, Lumea Justiției a făcut publice mai multe fotografii care ridică mari semne de întrebare despre modul în care se face justiție în România. În setul de fotografii dat publicității apar procurorul ploieştean Mircea Negulescu și judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova la nunta denunţătorului din dosarul Tony Blair - Victor Ponta.

Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, naş la nuntă, a fost arestat de judecatorul Dinu, la cererea lui Negulescu, în baza denunţului mirelui. Procurorul a dansat cu mireasa, avocata "Claudia", "care l-a dat pe nasul" pe mana lui Negulescu.

Fotografiile au fost realizate in data de 2 iunie 2012 la Sala Polivalenta a Hotelului Central din Ploiesti, unde a avut loc nunta dintre avocata Claudia Tanase din Baroul Prahova si Iulian Tanase, al caror nas a fost primarul Ploiestiului Iulian Badescu.

La nunta dintre avocata Claudia Tanase (fosta Ionescu) si Iulian Tanase, al caror nas a fost primarul Iulian Badescu, au fost prezenti urmatorii actori judiciari:

-procurorul Mircea Negulescu de la DNA-ST Ploiesti, zis "Portocala" (autorul dosarelor Ponta-Blair, Sebastian Ghita si ale membrilor familiei Mircea Cosma);

-judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova (cel care apare in dosarele instrumentate de procurorul Negulescu);

-denuntatorul Iulian Tanase (mirele) care apare in dosarele instrumentate de procurorul Negulescu si judecate de Iulian Dinu;

-primarul municipiului Ploiesti Iulian Badescu (nasul de cununie), arestat de judecatorul Dinu, la cererea procurorului Negulescu, in baza denuntului formulat de mirele Iulian Tanase;

-avocata Claudia Tanase (mireasa) cea care zilele trecute a fost indicata de senatorul Daniel Savu intr-o inregistrare audio dintre procurorul Negulescu si un coleg ca fiind cea care l-a dat in primire la parchet pe nasul ei, Iulian Badescu.

Subiectul a fost dezvoltat și comentat în ediția miercuri a emisiunii ''La ordinea zilei'' moderată de Dana Grecu și Radu Tudor.

În debutul emisiunii, Radu Tudor a afirmat că este vorba despre o încrengătură incredibilă.

''Eu așa ceva nu am mai auzit de când mama m-a făcut, cum se spune în popor. Sincer, încrengătura de acolo depășește orice imaginație'', a spus realizatorul.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close