Antena 3 CNN Actualitate Mircea Negulescu a fost audiat la Parchet. Procurorul, plângere împotriva unui cameraman care l-ar fi agresat

Mircea Negulescu a fost audiat la Parchet. Procurorul, plângere împotriva unui cameraman care l-ar fi agresat

Mircea Negulescu a fost audiat la Parchet. Procurorul, plângere împotriva unui cameraman care l-ar fi agresat
22 Feb 2018   •   15:43

UPDATE: Mircea Negulescu a ieșit din sediul Parchetului General după ce a chemat poliția pentru a povesti cum ar fi fost agresat de un cameraman. Procurorul "Portocală" nu a făcut nici de data aceasta vreo declarație în fața jurnaliștilor. 

UPDATE: Mircea Negulescu a ieșit din Parchetul General și s-a plâns că a fost agresat de unul dintre jurnaliști. Acesta s-a întors în instituție pentru a depune plângere împotriva jurnalistului respectiv, care a fost și legitimat.

"Vreau să mă lăsați să merg. Nu dau niciun fel de declarație pentru că mă hărțuiți. Ați sărit pe mine, mă împiedicați. Nu vreau să dau declarații. Vreți să mă tâlhăriți, nu înțeleg", a spus procurorul la ieșirea din Parchet. 

UPDATE: La ieșirea de la Parchetul General, în urma audierilor, procurorul Mircea Negulescu a fost întâmpinat de jurnaliști, însă nici de această dată nu a vrut să vorbească despre situația sa. "Nu dau niciun fel de declarație", a spus Negulescu. 

UPDATE: Mircea Negulescu, procurorul zis Portocală, a ajuns la Parchet pentru audieri. Acesta a refuzat să răspundă la întrebările puse de jurnaliști. 

Procurorul Portocală, Mircea Negulescu, este chemat la audieri în urma denunțurilor depuse și în urma înregistrărilor prezentate în exclusivitate de Antena 3. 

Negulescu este citat la 10.30 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a aduce acolo mai multe explicații. Știm că până în momentul de față sunt mai multe plângeri pe numele acestuia. Una dintre ele este făcută de Vlad Cosma, dar și Sebastian Ghiță și probabil mai sunt și altele ce îl vizează. 

Anchetatorii au luat măsuri după ce, în urmă cu două zile, fusese citat Vlad Cosma pentru a da explicații. 


 

×
Subiecte în articol: portocala mircea negulescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close