Antena 3 CNN Actualitate Procurorul Mircea Negulescu cere arestarea generalului Florian Coldea

Procurorul Mircea Negulescu cere arestarea generalului Florian Coldea

Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiești cere arestarea fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea. "Portocală" acuză că audierea lui Florian Coldea ar fi fost de fapt o mascaradă judiciară și că în opinia sa generalul SRI trebuia reținut de procurorii militari și apoi arestat pentru luare de mită, în contextul dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță privind vacanțele pe care acesta i le-ar fi plătit.

Procurorul Mircea Negulescu cere arestarea generalului Florian Coldea
de Gabriel Dano    |    08 Sep 2020   •   22:45

“Din punctul meu de vedere, astazi am asistat la o mascarada judiciara. Statul paralel exista si, din pacate, produce consecinte in continuare, iar astazi a mimat interesul aflarii adevarului judiciar. Citarea domnului Coldea si a lui Sabin Iancu trebuie privita in alta paradigma. De fapt, procurorul de caz incearca sa-si securizeze acuzatiile si doreste cu disperare sa-l albeasca pe Sebastian Ghita. Din punctul meu de vedere, dl Coldea ar fi trebuit sa fie chemat la sectia militara a DNA si propus pentru retinere si arestare pentru luare de mita dovedita de Sebastian Ghita. Dl Sebastian Ghita a produs niste probe, a aratat o factura si ma refer la sejurul in Seychelles. Dar ce sa se intample daca statul paralel functioneaza... e complicat”, a spus Mircea Negulescu, la Realitatea Plus.

Negulescu: Dacă și-ar da masca jos ar putea să vă mărturisească...

Mircea Negulescu a sugerat și că a ținut legătura cu Florian Coldea, contrar celor declarate de generalul SRI la ieșirea de la SIIJ. Negulescu a precizat că într-adevar nu a vorbit cu Coldea cât timp a fost procuror la DNA Prahova. Nu la fel ar fi stat lucrurile și în perioada în care era procuror la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti.

“STS poate sa confirme daca dl Coldea a vorbit cu mine. Dl Coldea are o declaratie nuantata. Este adevarat, cat am fost procuror la DNA niciodata nu a vorbit cu mine, insa nu spune de perioada cand eram procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Era foarte interesat de dosarul Lukoil. Sabin Iancu fara masca, pentru ca astazi i-am vazut pe amandoi cu masca, daca si-ar da masca jos ar putea sa va marturiseasca cum monitoriza un jurnalist din Prahova, prin metode specifice. O sa va spun asta intr-o alta emisiune. Aparitia domnului Coldea la Sectia pentru investigarea magistratilor dovedeste faptul ca ca SIJ este o aripa a statului paralel”, a spus Negulescu, potrivit Luju.ro.

Subiectul a fost comentat, marți, la Sinteza Zilei, de Mihai Gâdea și invitații săi:

×
Subiecte în articol: Florian Coldea mircea negulescu portocala
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close