Antena 3 CNN Actualitate Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital
Sursa foto: Foto: infocons.ro
26 Apr 2019   •   11:56

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat în depresie în ultima perioadă și ar fi avut și probleme de sănătate. Această depresie ar fi coincis cu un control al Inspecției Judiciare, dar în urma căruia nu s-au găsit nereguli. Ramona Bulcu avea doi copii.

Surse neoficiale afirmă că Ramona Bulcu a fugit din spital, acolo unde era internată.

Adina Anghelescu, despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General: O femeie extraordinar de blândă, de empatică

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al Parchetului General

”Problema este foarte adâncă, noi nu suntem una dintre țările cu o prevalență mare a suicidului, suicidul fiind o moarte prevenibilă. Asta este cel mai trist. Trebuie spui că pare facil să vorbim sui generis despre depresie, dar anumite profesii sunt văduvite de un acces rapid către psihiatrie și psihologie. Întâmplător persoana este procuror, dar am putea vorbi despre medicii depresivi, polițiștii depresivi, care văd psihiatria ca pe o stigmă. O campanie antistigmă în psihiatrie nu a fost făcută niciodată de către stat (...) Realitatea e că oamenii își ascund diagnosticul psihiatric” a spus psihiatrul Gabriel Diaconu la Antena 3.

”La ora 11.33 s-a primit o solicitare la dispeceratul 112. În 9 minute s-a intervenit. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața” a spus Alis Grasu, șeful serviciului de Ambulanță București.

Update: Potrivit unor informații, decesul a fost declarat la ora 11.33. 

Update: Surse Antena 3 spun că este vorba despre Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General.

Un alt procuror s-a sinucis acum o lună

La jumătatea lunii martie, fostul procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck a murit după ce a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra.

Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Conform colegilor, nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii, potrivit Press Alert.

Știrea inițială

O persoană s-a aruncat vineri de la etajul 5 al Parchetului General. Un echipaj de prim-ajutor a sosit la fața locului. Femeia a murit.

Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin,  aproximativ 50 ani, precipitare de la înălțime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanță SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila", anunță medicii.

×
Subiecte în articol: sinucidere Parchetul general
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close