Antena 3 CNN Actualitate Procurorul vrăjitoarelor a luat şpagă în toaletă. Vezi cum s-au derulat evenimentele

Procurorul vrăjitoarelor a luat şpagă în toaletă. Vezi cum s-au derulat evenimentele

Procurorul vrăjitoarelor a luat şpagă în toaletă. Vezi cum s-au derulat evenimentele
Sursa foto: Foto: Videonews
02 Feb 2012   •   22:53

Procurorul vrăjitoarelor care ar fi cerut mită pentru a întoarce privirea de la un complice din dosar, a discutat despre şpagă, chiar în toaleta parchetului Ilfov. Bărbatul a fost arestat miercuri noapte. El este acuzat că a cerut prin interpuşi 300.000 de euro.

Până de curând spaima clanurilor interlope, procurorul Maximilian Bălăşescu de la Parchetul Ilfov a aflat aproape de miezul nopţii că, în următoarele 29 de zile, va sta alături de cei cărora le era un duşman aprig.

Maximilian Bălăşescu a fost denunţat de unul dintre învinuiţii din dosarul vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa, dar şi de un poliţist de la circulaţie.

Procurorii îl acuză că ar fi cerut celui pe care îl ancheta, prin intermediul a doi complici, finul său şi un apropiat al clanului Cămătarilor, 300.000 de euro, în două tranşe. În schimb, învinuitul voia să i se ridice sechestrul de pe bunuri şi ca dosarul său să-i fie separat de cel al vrăjitoarelor.

Pentru a pune la punct detaliile, denunţătorul a fost chemat la audieri. Discuţia din biroul procurorului Bălăşescu a fost una codificată. Denunţătorul i-a spus anchetatorului că ştie că, în primă fază, trebuie să-i dea "UN VOLUM", adică 100.0000 de euro şi că în total se va ajunge la "TREI VOLUME". Restul discuţiilor s-a purtat în toaleta parchetului.

Banii, adică echivalentul a 100.000 de euro, au fost daţi într-un restaurant finului anchetatorului. Procurorul nu era de faţă.

Maximilian Bălăşescu este al doilea procuror care ajunge după gratii, în ultima lună, sub acuzaţii de corupţie.

 


×
Subiecte în articol: procuror vrajitoare mita toaleta Parchet
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close