Antena 3 CNN Actualitate Produs de post, retras de pe rafturile marilor lanțuri de magazine. Nu consumați acest produs!

Produs de post, retras de pe rafturile marilor lanțuri de magazine. Nu consumați acest produs!

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță retragerea de pe rafturile magazinelor a unui produs pe care mulți români îl consumă în perioada postului: quinoa albă al vapore.

Produs de post, retras de pe rafturile marilor lanțuri de magazine. Nu consumați acest produs!
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    06 Apr 2022   •   11:01

În data de 31 martie 2022, Compania Generală de Conserve România SRL retrage de la comercializare următorul produs, ca măsură de precauție: d’Aucy QUINOA ALBĂ AL VAPORE 150 G. 

Motivul retragerii acestui produs este prezența unui miros neplăcut la deschiderea conservelor de QUINOA ALBĂ AL VAPORE 150 G, ceea ce face ca produsul să nu fie comestibil si cu risc bacteriologic.  

Rugăm persoanele care au achiziționat produse din loturile menționate mai sus să nu le consume și să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare, caz in care contravaloarea produselor va fi rambursată. 

Produsul a fost retras din următoarele magazine: Auchan, Mega Image, Carrefour, Selgros și Cora.

Portocale din Egipt, retrase de pe piață

Tot ieri, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat retragerea unui lot de portocale ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide.

Vă informăm ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Chlorpirifos ) SC SKY GENERAL SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos.

Motivul rechemării: depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Chlorpirifos). Denumire produs: PORTOCALE PROASPETE Origine: EGIPT Lot: 2 Produsele au fost comercializate în perioada: 19.03.2022 – 22.03.2022 Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi la punctul nostru de lucru din Afumați, Sos. Linia de Centura Dreapta, Nr 92, Complex SU Market, Stand C13, Județ Ilfov.

×
Subiecte în articol: ANSVSA
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close