Antena 3 CNN Actualitate Produse românești speciale la standul Fundației Mereu Aproape de la IWA Charity Christmas Bazaar 2017

Produse românești speciale la standul Fundației Mereu Aproape de la IWA Charity Christmas Bazaar 2017

Produse românești speciale la standul Fundației Mereu Aproape de la IWA Charity Christmas Bazaar 2017
09 Dec 2017   •   12:28

Deja in Căutare de cadouri de sărbători? Avem soluția și faceți și o fapta buna. Fundatia mereu aproape va invita mâine, incepand cu ora 10:00, la Romexpo in Pavilionul C3 la cea de-a 27-a ediție a tradiționalului Bazar de Crăciun IWA, evenimentul filantropic organizat anual de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România.

Fundatia mereu aproape are și in acest a un stand de poveste de craciun și va așteaptă cu produsele românești de la Tria Alfa, Mineli, Ana Pan, Băiatul cu Flori, Cristim, Grace Couture, Farmec, Real Foods, Leroy Merlin, Argcoms, Atelierul de Slăbit, ilustratoarea Gabi Toma, cu cele oferite de designerii români Răzvan Ciobanu, Clara Rotescu, Stephan Pelger, Malvina Cservenschi, Laura Lazăr, Otilia Flonta, Cătălin Botezatu.

La standul Fundației Mereu Aproape vizitatorii târgului pot găsi obiecte speciale pe care să le ofere cu mândrie: bijuterii unice, superbe aranjamente florale de Crăciun, piese vestimentare, accesorii și încălțăminte de colecție, cosmetice pentru îngrijirea feței și vouchere pentru servicii de înfrumusețare, cutii cadou cu produse tradiționale, cozonaci, nuga și turtă dulce, globurile de brad ale copilăriei și un brad de vis, felicitări originale. Din banii strânși, Fundația va sprijini de Crăciun familiile care se confruntă cu greutăți și nu le pot oferi copiilor lucrurile care le sunt necesare și care îi fac atât de fericiți.

×
Subiecte în articol: Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close