Antena 3 CNN Actualitate Produse speciale puse la vânzare de Lidl de 8 martie, de Ziua Femeii. Preţurile încep de la 9,99 LEI

Produse speciale puse la vânzare de Lidl de 8 martie, de Ziua Femeii. Preţurile încep de la 9,99 LEI

Lidl pune la vânzare, de Ziua Femeii, mai multe produse speciale ale căror preţuri sunt accesibile oricărui buzunar.

Produse speciale puse la vânzare de Lidl de 8 martie, de Ziua Femeii. Preţurile încep de la 9,99 LEI
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2024   •   10:51

O mare parte dintre aceste produse selecţionate pentru 8 martie se vând la prețuri accesibile oricărui buzunar, fie că este vorba despre dulciuri, produse de îngrijire a tenului sau machiaj.

Ofertele de Ziua Femeii de la Lidl sunt disponibile în toate magazinele din ţară, iar cei care vor să-și surprindă partenerele cu cadouri deosebite au de unde alege.

Aşadar, cei care vor să-şi surprindă persoana iubită de 8 martie, pot da o fugă în magazinele Lidl şi să achiziţioneze produsele la preţuri de nerefuzat.

Iată lista cu produsele puse la vânzare de Lidl de Ziua Femeii. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, mai ales că cel mai ieftin produs este doar 9,99 lei.

Produse de Ziua Femeii de la Lidl. Preţuri de la 9,99 lei

De Ziua Femeii, reprezentanții lanțului german de supermarketuri au pus la vânzare produse de calitate care pot fi oferite în dar de Ziua Femeii, de 8 martie.

În alegerea cadoului ideal se poate opta pentru dulciuri sau chiar produse cosmetice. În categoria dulciuri, la oferă, se regăsesc şi produse rafinate, precum pralinele din ciocolată neagră, dar şi cele umplute cu lichior de vişine.

Pentru a crea o atmosferă romantică, vinul spumant demisec se numără printre alegerile potrivite pentru cei care vor să-şi impresioneze partenerele de 8 martie, acesta fiind disponibil la un preț avantajos de 9,99 lei.

Lidl oferă, de asemenea, o gamă generoasă de buchete de flori proaspete la prețuri competitive, de la lalele, trandafiri, zambile și aranjamente florale speciale.

Preţul unui buchet de lalele multicolor compus din nouă fire este 19.99 lei, în timp ce zambilele în vas decorativ în formă de inimă sunt la preţul imbatabil de doar 29.99 lei.

Cei care vor să-şi impresioneze cu adevărat partenerele pot alege aranjamentul floral în cutie în formă de inimă la preţul de 79,99 lei. 

Orhideea este nelipsită din catalogul cu oferte de 8 martie de la Lidl şi în acest an. De Ziua Femeii, phalaenopsis în ghiveci de sticlă cu două tije florare are preţul de 59,99 lei.

×
Subiecte în articol: Lidl Ziua Femeii 8 martie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close