Antena 3 CNN Actualitate Prof. Vlad Ciurea: "În corp avem o proteină în formă de cruce. Aşa Dumnezeu ne pune la încercare"

Prof. Vlad Ciurea: "În corp avem o proteină în formă de cruce. Aşa Dumnezeu ne pune la încercare"

Profesorul Alexandru Vlad Ciurea a explicat existența unei proteine în forma de cruce existentă în corpul uman care ne poate ajuta în relaţia cu viaţa şi Dumnezeu.

Prof. Vlad Ciurea: "În corp avem o proteină în formă de cruce. Aşa Dumnezeu ne pune la încercare"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    21 Ian 2023   •   20:58

Întrebat dacă lumea s-ar lăsa mai ușor în mâna lui Dumnezeu dacă ar înțelege existența acestei proteine în formă de cruce din corp, neurochirurgul prof. Alexandru Vlad Ciurea a spus: 

"Da, sigur avem această proteină sub formă de cruce și există și în timpul pandemiei. A fost vizualizată și continuă s-a spus uite că avem această proteină poate ne salvează.

Orice lucru ne salvează un gând bun, o vorbă bună, armonia această proteine, totul ne salvează pentru că trecem prin momente grele, în general, nu e prima dată, vom mai trece.

Citește şi: Prof. dr. Vlad Ciurea: Bea asta dimineața, pe stomacul gol. ”Evacuează 'dejectele' tubului digestiv și pune creierul în mișcare”

A avut perioade şi mai grele această nație și am supraviețuit. Dumnezeu ne pune la încercare. Rezistăm sau evadăm, sau rezistăm pe cruce sau ne ascundem?

Deci nu trebuie să evadăm, nu trebuie să depunem armele jos. Demisia de la viaţă e cea mai proastă soluție", a spus profesorul Alexandru Vlad Ciurea în emisiunea De-a viaţa ascunselea de la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close