Antena 3 Actualitate Profesoară acuzată că l-a înţepat pe un elev cu un ac nesterilizat

Profesoară acuzată că l-a înţepat pe un elev cu un ac nesterilizat

08 Mar 2011   •   21:23
Profesoară acuzată că l-a înţepat pe un elev cu un ac nesterilizat
Sursa foto: Foto: Antena3

Părinţii unui copil de 13 ani dintr-o localitate doljeană susţin că fiul lor ar fi fost înţepat cu un ac ruginit de către profesoara de biologie, în timpul unui experiment de laborator.

Acum, oamenii au de gând să-şi aducă fiul la medic, pentru analize amănunţite, pentru că se tem ca nu cumva băiatul să fi fost infestat cu vreun virus. Tătăl copilului spune că fiul său are coşmaruri, că se teme ca nu cumva să fi luat hepatită sau, mai grav, HIV.

Părinţii susţin că profesoara a folosit un ac pentru experimente pe broaşte, pe care cadrul didactic nici măcar nu l-ar fi sterilizat înainte de experiment. Tatăl băiatului a confruntat-o pe profesoară, iar replica pe care aceasta i-a dat-o este şocantă.

Profesoara spune că l-a înţepat “doar” cu vârful acului pe copil şi apoi a trebuit să stoarcă bine ca să poată să iasă o picătură de sânge.

Oamenii au depus deja o plângere la poliţie şi sunt hotărâţi să o dea în judecată pe profesoară.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close