Antena 3 CNN Actualitate O profesoară din Botoșani, "lecții" antivaccin: "Vrei să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia?"/"Testele sunt gata pozitive"

O profesoară din Botoșani, "lecții" antivaccin: "Vrei să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia?"/"Testele sunt gata pozitive"

Situație halucinantă la o școală din Botoșani. Profesoară de muzică a fost înregistrată în momentul în care le spune elevilor că cei care se vaccinează anti-COVID-19 sunt cobai și ajung legumă în câțiva ani. Profesoara predă muzica în mai multe școli din Botoșani și este cunoscută drept o anti-vaccinistă și coronasceptică.

O profesoară din Botoșani, "lecții" antivaccin: "Vrei să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia?"/"Testele sunt gata pozitive"
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    16 Oct 2021   •   11:17

În înregistrările realizate cu telefonul, pe sub bancă, se observă cum profesoara Doina Amarandei stă la catedră fără mască de protecție. Ulterior, pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia” „Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, le-a spus profesoara copiilor, potrivit Libertatea.

Amarandei le-a explicat elevilor săi și că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc.

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, a conchis profesoara.

×
Subiecte în articol: profesoara

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close