Antena 3 CNN Actualitate Profesoara care a pălmuit un poliţist, înapoi la catedră

Profesoara care a pălmuit un poliţist, înapoi la catedră

Profesoara care a pălmuit un poliţist, înapoi la catedră
Sursa foto: Foto: videonews.ro
29 Iul 2010   •   12:46

Profesoara din judeţul Mureş care a pălmuit un poliţist revine la catedră, după ce Comisia de disciplină din Ministerul Educaţiei i-a admis o contestaţie. Începând din această toamnă, profesoara Katalina Domnui va reveni în învăţământ, la catedra de limba şi literatura română a şcolii generale din localitatea Gheorghe Doja, unde este titular, a anunţat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, Dumitru Matei, citat de Mediafax.

Cadrul didactic fusese eliberat din învăţământ în urma unei hotărâri a Comisiei de disciplină de la şcoala generală din Sânpaul, unde a avut loc incidentul. Hotărârea a primit la acea dată şi avizul directorului şcolii generale din Gheorghe Doja, unde profesoara era titular. Femeia a contestat însă decizia şi urmează să revină la catedră.

Şeful ISJ Mureş a precizat că decizia de repunere în drepturi a profesoarei poate fi atacată prin contestaţie.

Incidentul a avut loc în luna febriarie, după ce un poliţist a fost chemat de conducerea Şcolii Generale din Sânpaul pentru a media un conflict. Profesoara a pălmuit o colegă şi a apostrofat reporterii, iar apoi l-a pălmuit pe poliţistul care încerca să o scoată pe hol. La rândul său, acesta i-a dat o palmă profesoarei.

Imagini din timpul conflictului:

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: politist mures profesoara conflict
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close