Antena 3 CNN Actualitate Profesoara care a pălmuit un poliţist va fi dată afară din învăţământ (VIDEO)

Profesoara care a pălmuit un poliţist va fi dată afară din învăţământ (VIDEO)

Profesoara care a pălmuit un poliţist va fi dată afară din învăţământ (VIDEO)
Sursa foto: profesoara
17 Mar 2010   •   17:08

Cătălina Domnui, profesoara care l-a pălmuit pe un poliţist în comuna Sânpaul va fi exclusă din învăţământ. Consiliul Profesoaral de la şcoala din Sânpaul, unde femeia este suplinitor, a decis desfacerea contractului de muncă al profesoarei.

?A fost o anchetă disciplinară la nivelul instituţiei de învăţământ, conform legii, iar rezultatul acesteia a fost supus dezbaterii Consiliului Profesoral din Sânpaul. A fost de acord şi directoarea din localitatea Gheorghe Doja, unde profesoara e titulară, pentru că trebuia şi avizul acesteia, urmarea e excluderea din învăţământ", a spus inspectorul şcolar general Dumitru Matei, pentru Mediafax. El a mai precizat că decizia nu s-a bazat numai pe incidentul care s-a petrecul la Sânpaul ci pe comportamentul observat în timp la profesoară, aceasta având mai multe abateri.

Cătălina Domnui poate ataca hotărârea în justiţie. Pe de altă parte, femeia s-a adresat Ligii Pro Europa, susţinând că a fost o victimă în acest caz. Biroul pentru Drepturile Omului din cadrul LPE a preluat cazul şi va face o anchetă. Preşedintele LPE, Smaranda Enache a afirmat că în acest caz s-a aplicat un ?dublu standard?, profesoara fiind dată afară din învăţământ, în timp ce poliţistul, care a ripostat în acelaşi fel, a fost mutat disciplinar.

În urmă cu o lună, profesoara de etnie romă i-a dat o palmă unui poliţist, iar acesta a rispostat şi a pălmuit-o pe femeie. Scandalul a început după ce mai mulţi părinţi din comună au acuzat-o pe profesoară că are un comportament agresiv faţă de alte cadre didactice.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: profesoara politist invatamant
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close