Antena 3 CNN Actualitate Profesoară din Constanţa, bătută de părinţii unui elev chiar în clasă, în timpul unei ore

Profesoară din Constanţa, bătută de părinţii unui elev chiar în clasă, în timpul unei ore

Profesoară din Constanţa, bătută de părinţii unui elev chiar în clasă, în timpul unei ore
Sursa foto: Foto: plus.maths.org
15 Dec 2011   •   13:56

O profesoară de istorie de la o şcoală din municipiul Constanţa a fost agresată în clasă, în timpul unei ore, de părinţii unei eleve care erau nemulţumiţi de o notă, informează Mediafax. La unitatea de învăţământ au fost chemaţi poliţiştii, dar şi o ambulanţă, după ce cadrului didactic i s-a făcut rău.
   
Incidentul a avut loc marţi, la Şcoala "B.P.Haşdeu" din municipiul Constanţa, în timp ce profesoara de istorie se afla la cursurile unei clase a VI-a, la care erau prezenţi 27 de elevi.
   
Părinţii unei eleve care erau nemulţumiţi de modul în care fata lor fusese notată au mers la şcoală, fiind invitaţi chiar de către profesoara respectivă, după ce aceştia sesizaseră conducerea unităţii de învăţământ referitor la modul de apreciere a pregătirii şcolare a fetei lor.
   
Discuţia a degenerat însă, iar părinţii elevei i-au adresat cadrului didactic ameninţări şi injurii şi chiar au bruscat-o.
   
Conducerea şcolii a chemat Poliţia şi a solicitat şi o ambulanţă după ce profesoarei i s-a făcut rău, însă nu a fost necesară transportarea ei la spital.
   
Poliţiştii care au mers la faţa locului au aplanat scandalul, iar tatăl elevei a fost amendat. De asemenea, profesoara agresată a depus o plângere la Poliţie.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close