Antena 3 CNN Actualitate Profesoara din Focşani, acuzată de relaţii intime cu un elev, sancţionată. Ce pedeapsă a primit cadrul didactic

Profesoara din Focşani, acuzată de relaţii intime cu un elev, sancţionată. Ce pedeapsă a primit cadrul didactic

Profesoara din Focşani, acuzată de relaţii intime cu un elev, sancţionată. Ce pedeapsă a primit cadrul didactic
Sursa foto: Foto: mn2020hindsight.org
de M.Z.    |    24 Mai 2012   •   08:58

Profesoara de română din Focşani, acuzată că a avut o relaţie intimă cu un elev, a fost găsită vinovată de Comisia de Disciplină a şcolii şi a fost sancţionată la nivelul liceului.

Cadrul didactic va primi un salariu mai mic cu 15% în următoarele şase luni.

Scandalul a izbucnit din cauza unor fotografii apărute pe internet, în care profesoara în vârstă de 35 de ani se săruta cu băiatul.

Profesoara de limba română de la Colegiul Economic "Mihail Kogălniceanu" din Focşani a fost judecată de Comisia de Disciplină a şcolii şi acuzată că a adus prejudicii de imagine liceului. Comisia de Disciplină a venit şi cu acuzaţii profesionale, pe lângă cele legate de moralitate.

În plus, Consiliul de Administraţie al Colegiului a votat în unanimitate diminuarea salariului de bază cu 15% al profesoarei, pe o perioadă de şase luni. De asemenea, femeii i s-a interzis să participe pentru un an la alte activităţi cum ar fi tabere, excursii, banchete sau serbări. S-a hotărât inclusiv retragerea calităţii de diriginte pe o perioadă de trei ani şi retragerea dreptului de a participa timp de un an la concursuri, olimpiade şi examene, în calitate de evaluator.

Până acum, atât profesoara cât şi elevul au negat că ar fi avut relaţii intime. Femeia poate contesta deciziile Consiliului de Adminstraţie al Colegiului în termen de 15 zile, la Inspectoratul Şcolar Judeţean sau le poate ataca în justiţie.



×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close