Antena 3 CNN Actualitate O profesoară de la un liceu din București a fost atacată cu un cuțit, de un elev de 16 ani, în timpul orei

O profesoară de la un liceu din București a fost atacată cu un cuțit, de un elev de 16 ani, în timpul orei

O profesoară din Capitală a fost înjunghiată, în urmă cu scurt timp, de un elev.

de Raluca Măndoiu    |    05 Apr 2023   •   13:57

Totul s-a întâmplat în această dimineață, când profesoara de japoneză, în vârstă de 26 de ani, ar fi fost înțepată cu un cuțit, de un elev de 16 ani. Din informațiile pe care le deținem până în acest moment, incidentul ar fi avut loc într-una din clasele a-10 a de la Colegiul Ion Creangă din capitală.

Elevii martori la incident au povestit că profesoara a intrat în clasă și ar fi vrut să le dea un test neanunțat copiilor. Moment în care unul dintre elevii de clasa a X-a ar fi scos un cuțit de bucătărie și ar fi încercat să o lovească.

Din fericire, femeia s-a ferit și a suferit doar răni superficiale în zona gâtului, însă a fost preluată de SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Surse medicale spun că profesoara este conștientă, cooperantă și stabilă. Plaga la nivelul gâtului, care necesită sutură, este încă în investigații. În acest moment, nu se știe dacă femeia va rămâne în spital. Având în vedere zona lezată, se estimează că viata i-a fost pusă în pericol.

Adolescentul nu este cunoscut ca un copil cu probleme sau agresiv. 

Poliția a deschis un dosar în acest caz. 

×
Subiecte în articol: profesoara liceul ion creanga
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close