Antena 3 CNN Actualitate Profesor din Mizil, acuzat că ar fi avut conversații indecente cu o elevă

Profesor din Mizil, acuzat că ar fi avut conversații indecente cu o elevă

Conducerea Liceului Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil alături de poliţiştii prahoveni au demarat o anchetă după ce pe rețelele de socializare au apărut capturi dintr-o conversație cu tentă indecentă pe care care un profesor le-ar fi purtat cu o elevă.

Profesor din Mizil, acuzat că ar fi avut conversații indecente cu o elevă
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   19:11

"Asta se întâmplă în momentul de față într-un liceu din Mizil. Eleve abuzate verbal, într-un mod sexual, de către profesorul lor”, a spus pe reţelele de socializare persoana care a dat publicităţii conversaţiile dintre profesor şi elevă.

În scurt timp postarea a devenit virală şi nu a durat mult până la declanșarea verificărilor de către conducerea Liceului Teoretic Grigore Tocilescu.

 "Dacă cele sesizate se vor confirma, vor fi luate toate măsurile legale.” Vă pot confirma că acest caz a ajuns în atenția noastră. Persoana vizată este profesor aici. Ne-am autosesizat pe baza imaginilor și am declanșat imediat o anchetă internă. Cu siguranță, dacă cele sesizate se vor confirma, vor fi luate toate măsurile legale”, a declarat pentru observatorulprahovean.ro, directorul liceului.

În paralel, purtătorul de cuvânt la IPJ Prahova, a confirmat că speța a este cercetare, urmând ca polițiștii să verifice veridicitatea acuzațiilor ajunse în spațiul online.


 

 


 

×
Subiecte în articol: profesor eleva ancheta liceu Mizil
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close