Antena 3 CNN Actualitate Profesor al Universităţii Hyperion, arestat pentru mită de peste 50.000 de euro

Profesor al Universităţii Hyperion, arestat pentru mită de peste 50.000 de euro

Profesor al Universităţii Hyperion, arestat pentru mită de peste 50.000 de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2010   •   17:39

Un profesor al Universităţii Hyperion, filiala Caransebeş, a fost arestat de DNA. Gheorghe Stancu, profesor la disciplina drept civil şi membru în comisia de susţinere a examenului de licenţă la Facultatea de Drept, este acuzat că a acceptat o mită de peste 50.000 de euro.

Potrivit Mediafax, în cursul lunii mai 2010, profesorul a acceptat şi primit de la un număr de 35 de studenţi, prin intermediul Nicoletei Gumă şi a lui Tacotă Eugen, suma de 52.500 de euro. El ar fi trebuit să le acorde studenţilor respectivi note mai mari decât cele cuvenite.

Miercuri, procurorii DNA l-au reţinut pe profesor pe o perioadă de 24 de ore, iar, joi, Tribunalul Timiş a hotărât arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Joi, tribunalul Timiş a emis mandate de arestare preventivă şi pe numele directoarei filialei Caransebeş a Universităţii Hyperion, Nicoleta Gumă, precum şi pe numele unui student în anul terminal al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii, Tacotă Eugen. Cei doi erau reţinuţi pentru infracţiunea de trafic de influenţă, în formă continuată.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: profesor mita
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close