Antena 3 CNN Actualitate Profesor antivaccinist, scandal monstru într-o școală din Iași: "Marș, mă tâmpitule!"

Profesor antivaccinist, scandal monstru într-o școală din Iași: "Marș, mă tâmpitule!"

Un profesor antivaccinist din Iași a fost concediat, după ce i-a jignit grav pe elevi, atât la cursuri, cât și pe grupul online pe care îl avea cu aceștia. Elevii de la Liceul Teoretic „Lascăr Rosetti” din localitatea ieșeană Răducăneni erau terorizați de comportamentul dascălului.

Profesor antivaccinist, scandal monstru într-o școală din Iași: "Marș, mă tâmpitule!"
Sursa foto: Unsplash.com | Jessica Lewis
de Gabriel Dano    |    15 Noi 2021   •   20:43

"Marș, mă, tâmpitule, mă! Marș afarăăăă. Nu ai ce cautaaa. Și îți vorbesc cu marș că așa vrea mușchiul meu!", acesta era limbajul profesorului, potrivit reporteris.ro.

Dascălul antivaccinist le trimitea elevilor linkuri către materiale conspiraționiste, care vorbeau despre pericolul vaccinurilor anti-COVID. Dacă era contrazis, dascălul „lua foc” și îi amenința pe elevi cu corigența.

„O mascotă simbolică în Piața Victoriei care arată că numai un prost poate fi de acord cu vaccinurile anti-Covid, care sunt seruri experimentale și ucigașe”, afirma profesorul.

Mama unui elev a scos totul la iveală

Totul s-a aflat după ce mama unui elev a decis să ia atitudine pe grupul clasei.

„Sunt mama lui Marius. Mă tot uit aici pe conversații și nu îmi vine să cred ceea ce citesc aici. (…) mi se pare mult peste orice nivel de acceptare ce scrie aici un domn profesor!”, a precizat mama unui elev.

Profesorul nu se află la primul scandal. În 2017, acesta făcea propagandă anti-avort la școală și prezenta elevelor de liceu, la ore, filme „educaționale”.

Acum aceste este în concediu medical și contestă la Tribunal decizia de a fi concediat din sistemul educațional.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close