Antena 3 CNN Actualitate Profesor de matematică, filmat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unei eleve (VIDEO)

Profesor de matematică, filmat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unei eleve (VIDEO)

Profesor de matematică, filmat în timp ce îi făcea avansuri sexuale unei eleve (VIDEO)
Sursa foto: profesor
17 Sep 2009   •   22:35

Un profesor de matematică a fost filmat de elevi, cu camera ascunsă, în timp ce îşi pipăia o elevă. Dascălul era chiar dirigintele fetei, pe care încerca să o convingă să fie mai atentă cu el. Mai mult decât atât, scenele se petreceau în spatele clasei, chiar în faţa celorlalţi elevii. Conducerea liceului a declanşat o anchetă.

În imaginile filmate cu camera ascunsă apare un profesor de matematică de la liceul ?Avram Iancu" din Brad. Totul s-a petrecut la sfârşitul lunii august când se dădeau corigenţele. În apărarea sa, profesorul spune că a pus mâna pe elevă doar pentru a o încuraja.

Stelian Circo, profesorul de matematică spune că fata era emotivă şi că a vrut să o încurajeze. Povestea acesteia este însă cu totul alta. Ea a povestit că profesorul a chemat-o inclusiv la el acasă, spunându-i că părinţii ei nu trebuie să afle despre această poveste.

Conducerea instituţiei de învăţământ a negat totul în primă fază. Însă, după ce au vizionat imaginile, cei din conducerea şcolii au rămas suprinşi de atitudinea profesorului.

Se pare însă că profesorul avea antecedente în ceea ce priveşte comportamentul indecent faţă de elevele lui. Părinţii fetei au rămaş şocaţi când au aflat de incident şi spun că vor depune plângere împotriva dascălului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: camera ascunsa liceu eleva
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close