Antena 3 CNN Actualitate Un profesor de sport din Roznov şi-a hărţuit elevele şi le-a trimis mesaje obscene pe internet

Un profesor de sport din Roznov şi-a hărţuit elevele şi le-a trimis mesaje obscene pe internet

Un profesor de sport de la o școală din orașul Roznov, județul Neamț, a fost reținut după ce ar fi pipăit și trimis mai multe mesaje cu tentă sexuală elevelor.

Un profesor de sport din Roznov şi-a hărţuit elevele şi le-a trimis mesaje obscene pe internet
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    05 Iul 2021   •   14:31

Potrivit autorităților, profesorul în vârstă de 28 de ani ar fi trimis mesaje obscene pe rețelele sociale, către patru fete și un băiat. 

Bărbatul, bănuit de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală, a fost reținut pentru 24 de ore. Asta după ce, în data de 25 iunie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 11 ani a primit pe telefon mai multe mesaje ce conțineau conotații sexuale de la acest individ, ce îi era profesor de educație fizică. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că este vorba despre un tânăr, profesor de educație fizică și sport la o școală din județul Neamț. În plus, acesta ar fi trimis mesaje cu conotații sexuale și altor minore care îi erau eleve, prin intermediul unor rețele sociale. 

Cercetările continuă în acest caz, iar bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close