Antena 3 CNN Actualitate Profesorul Tudorel Butoi, despre cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad: "Aștept versiuni realiste"

Profesorul Tudorel Butoi, despre cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad: "Aștept versiuni realiste"

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a comentat pentru Antena 3 cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad.

Profesorul Tudorel Butoi, despre cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad: "Aștept versiuni realiste"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2021   •   17:44

Profesorul Tudorel Butoi spune că regiunea în care a fost găsit copilul decedat are un istoric bogat al traficului de copii și al pedofiliei și solicită autorităților seriozitate: 

„Nu aflăm pe o zonă foarte vulnerabilă, și până a ne întreba de ce părinții au tăiat-o, au incendiat-o și au omorât-o, să ne întrebăm de zona criminogenă a întregii frontiere. Începând de la Turnu Severin, Caraș Severin, Arad, Timișoara, Satu Mare, Oradea și așa mai departe, păi nu știm noi că pe acolo se trafică copii, se face pedofilie, se trimit copiii la cerșit? Aștept versiuni realiste din care să ajungem la făptuitori. Avem o grămadă de dispăruți de care nu știe nimeni. Plătim polița nenorocită a dezordinii în evidența populației, în nașteri. Sunt copii care nu au buletin.

Invit către seriozitate, dacă cineva vrea să facă în țara asta reformă.”, a declarat Tudorel Butoi.

Bucăţi de corp incendiate au fost găsite pe un teren viran de lângă un cimitir din Arad, ieri, 30 octombrie, de un bărbat care îşi plimba câinele în zonă.

După cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul neînsufleţit găsit lângă cimitirul din Arad ar aparţine unui copil de cinci sau șase ani.

În zona în care a fost găsit cadavrul nu a fost raportată nicio dispariție a vreunui copil. Anchetatorii verifică acum dacă în Arad au fost raportate dispariții.

Polițiștii iau în calcul două ipoteze. Prima ar fi cea în care părinții ar fi fost cei implicați, iar cea de-a doua, în care alți copii au făcut asta din joacă.

 

 

×
Subiecte în articol: Tudorel Butoi copil mort Arad
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close