Antena 3 CNN Actualitate Profesorul din Vaslui care a atras atenția Comisiei Europene: ”Nu e pentru a-mi face imagine. Valoarea mai este remarcată și de la vârful piramidei”

Profesorul din Vaslui care a atras atenția Comisiei Europene: ”Nu e pentru a-mi face imagine. Valoarea mai este remarcată și de la vârful piramidei”

Profesorul vasluian Alexandru Mîţă a câştigat premiul 2021 European Innovative Teaching, decernat de Comisia Europeană, pentru proiectul Erasmus+ „Comics in Teaching Languages / La BD en classe de langues”.

Profesorul din Vaslui care a atras atenția Comisiei Europene: ”Nu e pentru a-mi face imagine. Valoarea mai este remarcată și de la vârful piramidei”
Sursa foto: Facebook / Alexandru Mîță
de Adelina Miron    |    25 Aug 2021   •   23:02

„Iată o scrisoare oficială în care sunt anunțat de faptul că tocmai mi s-a decernat premiul 2021 European Innovative Teaching Award din partea Comisiei Europene, la prima ediție a acestui concurs european, pentru proiectul Erasmus+ « Comics in Teaching Languages / La BD en classe de langues ».

Nu e pentru a-mi face imagine, ci pentru a vă demonstra că preocupările mele pentru o adevărată educație de calitate, bazată pe seriozitate, creativitate, empatie, continuă. Chiar dacă, în lumea de azi, se pare că altele sunt criteriile care contează, uneori valoarea mai este remarcată și de la vârful piramidei. Vă mulțumesc !”, a transmis profesorul pe Facebook.

Alexandru Mîţă este profesor de limba franceză la Liceul "Mihail Kogălniceanu" din Vaslui, a fost inspector şcolar şi consilier al secretarului de stat din cadrul Ministerului Educaţiei, Mihaela Popa.

European Innovative Teaching Award este o inițiativă care celebrează munca profesorilor și școlilor și promovează practicile de predare și de învățare inovative, potrivit Comisiei Europene.
 

×
Subiecte în articol: profesor Comisia Europeana Vaslui
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close