Antena 3 CNN Actualitate Profesorii care meditează elevii cărora le predau şi la şcoală ar putea fi excluşi din Învăţământ (VIDEO)

Profesorii care meditează elevii cărora le predau şi la şcoală ar putea fi excluşi din Învăţământ (VIDEO)

Profesorii care meditează elevii cărora le predau şi la şcoală ar putea fi excluşi din Învăţământ (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Oct 2010   •   18:33

Profesorii care dau meditaţii elevilor cărora le predau şi la şcoală riscă să fie excluşi din Învăţământ. Asta spune un amendament adoptat de Comisia de Educaţie din Senat. Şi aşa va fi, dacă noua Lege a Educaţiei va fi aprobată.

Profesorii spun că dau meditaţii pentru că altfel n-ar avea cum să trăiască decent. Multe din cadrele didactitice au salarii de sub 1.000 de lei pe lună, iar din meditaţii obţin şi de două ori mai mult decât iau de la şcoală. Dascălii se tem de prevederile din noua legea a educaţiei.

Părinţii şi elevi au păreri împărţite. În timp ce unii părinţi consideră că este perfect normal să apeleze la profesorul de la clasă pentru meditaţii, alţii spun că meditaţiile s-au transformat într-o afacere şi că nu este corect.

La asta s-au gândit probabil şi membrii comisiei de educaţie din Senat care au votat în unanimitate amendamentul.

Proiectul de lege nu prevede însă cum vor fi verificaţi profesorii care fac pregătire cu elevii de la şcoală. Noul amendament va intra în vigoare odată cu legea educaţiei, dezbătută în prezent în Senat.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: profesori elevi clasa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close