Antena 3 CNN Actualitate Profesorul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă a fost eliberat. Acesta va fi cercetat în libertate

Profesorul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă a fost eliberat. Acesta va fi cercetat în libertate

Profesorul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă a fost eliberat. Acesta va fi cercetat în libertate
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Noi 2011   •   14:21
Update 15:20 - Avocaţii profesorului au declarat că instanţa a decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea în următoarele 29 de zile.

Eleva a fost şi ea audiată de procurori, dar, conform reporterului Antena 3, nu a reuşit să aducă destule probe împotriva profesorului, aşa că acesta a fost eliberat.
 


Conform Mediafax, avocaţii au susţinut că între profesor şi eleva care îl acuză de viol a existat doar o relaþie profesională şi că aceştia "nu au fost iubiţi". În plus, avocatul a arătat că profesorul nu a cunoscut că eleva este minoră, "aceasta venind dintr-un sistem de învăţământ diferit, din Belgia".

Profesorul de sport a plecat vinerea trecută în excursie la Predeal, împreună cu mai mulţi elevi şi cadre didactice de la Liceul Jean Monnet din Bucureşti. Câteva zile mai târziu, părinţii uneia dintre eleve l-au raportat pe dascăl la Poliţie. Fata de 17 ani susţine că a fost violată de profesor.
 


Bărbatul are însă altă variantă. Tânărul a fost dat afară din învăţământ, după ce povestea a ajuns la urechile inspectorului general.

Eleva de 17 ani a fost trimisă la Institutul medico-legal pentru analize. Poliţia, dar şi inspectoratul şcolar general, aşteaptă acum evaluarea medicală pentru continuarea anchetei.

Între timp, elevii de la Jean Monnet i-au făcut profesorului Octavian Visan o pagina de Facebook de susţinere care se numeşte "Alături de Vişan Dan Octavian".

×
Subiecte în articol: profesor viol Predeal eleva
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close