Antena 3 CNN Actualitate Profesorul de română care a cîştigat campania "Liga profesorilor excepţionali", Aurelian Zisu, a lansat un volum de poezii

Profesorul de română care a cîştigat campania "Liga profesorilor excepţionali", Aurelian Zisu, a lansat un volum de poezii

Profesorul de română care a cîştigat campania "Liga profesorilor excepţionali", Aurelian Zisu, a lansat un volum de poezii
05 Apr 2015   •   16:04

Profesorul de română care a cîştigat campania "Liga profesorilor excepţionali", Aurelian Zisu, şi-a lansat un volum de poezii, susţinut de elevii care l-au votat să cîştige campania. Cartea a fost scrisă în memoria fiului său, care şi-a pierdut viaţa anul trecut în urma unui accident.

"Nopţile mele, nopţi" este cea de-a noua carte scrisă de profesorul Aurelian Zisu si a cincea de poezie, un volum scris în memoria filului. De-a lungul timpului, lucrările lui Aurelian Zisu au fost apreciate de critici şi premiate.

La lansarea cărţii au fost prezenţi şi elevii profesorului, care au recitat câte o poezie din volumul "Nopţile mele, nopţi".

Aurelian Zisu a câştigat în 2014 concursul Liga profesorilor excepţionali. Profesorul şi-a aminte cu bucurie şi emoţie de acel moment.

Lansarea cărţii "Nopţile mele, nopţi" a fost un eveniment organizat de Editura Aius, de biblioteca judeţeană Alexandru şi Aristia Aman şi susţinut de Fundaţia Dan Voiculescu.  

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close