Antena 3 CNN Actualitate Prognoză ANM: Vijelii în ziua venirii Papei la Bucureşti - VIDEO

Prognoză ANM: Vijelii în ziua venirii Papei la Bucureşti - VIDEO

Prognoză ANM: Vijelii în ziua venirii Papei la Bucureşti - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Mai 2019   •   15:35

În mai puţin de 24 de ore, Papa Francisc ajunge în România. O vizită istorică, ale cărei momente le veţi putea urmări pe larg la Antena 3, într-o serie de ediţii speciale, timp de trei zile. Sunt pregătiri în toate punctele importante ale vizitei şi pe traseul pe care îl va parcurge Suveranul Pontif.

Avem veşti proaste de la meteorologi, care au emis o prognoză specială potrivit căreia vremea va fi extrem de instabilă şi vom avea parte de ploi torenţiale, vânt puternic, descărcări electrice şi posibil grindină.

 ''Vorbim în continuare de instabilitate. Astăzi a fost emis un cod galben pentru următoarele ore în Maramureş, Transilvania, Moldova, parţial Muntenia şi Dobrogea, unde deja sunt manifestări de instabilitate în desfăşurare, respectiv averse torenţiale, descărcări electrice, grindină (...) Vremea nu se ameliorează în următoarele zile, informarea meteorologică urmând să se menţină în vigoare până pe 3 iunie la ora 10, interval în care aşteptăm în aproape toată ţara, instabilitate accentuată şi foarte probabil vom emite noi atenţionări sau chiar avertizări pentru următoarele zile. Mâine, cele mai intenes fenomene urmând să se producă spre seară, în cursul nopţii, în jumătatea de sud a ţării'', a anunţat meteorologul Mihai Huştiu.

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close