Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru perioada 16 noiembrie - 7 decembrie. Temperaturi neaşteptate pentru început de iarnă

Prognoza meteo pentru perioada 16 noiembrie - 7 decembrie. Temperaturi neaşteptate pentru început de iarnă

Ne aşteaptă o lună de vreme relativ caldă şi cu ploi în săptămâna ce urmează, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo pentru perioada 16 noiembrie - 7 decembrie. Temperaturi neaşteptate pentru început de iarnă
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2020   •   08:55

În următoarele patru săptămâni, vremea va fi uşor mai caldă decât normalul perioadei, iar ploile nu vor lipsi, se arată în prognoza meteo pentru intervalul 16 noiembrie - 7 decembrie.

Săptămâna 16 – 23 noiembrie

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în nord-vest. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice și la munte.

Săptămâna 23 – 30 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 30 noiembrie – 7 decembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 7 - 14 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

×
Subiecte în articol: vreme prognoza meteo
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Medicamentul pentu diabetici care dispare de pe rafturile farmaciilor
x close