Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo 20 iunie - 18 iulie 2022

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo 20 iunie - 18 iulie 2022

Prognoza meteo 20 iunie - 18 iulie 2022. Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele săptămâni vremea va fi caldă în toate regiunile României, a doua decadă fiind marcată de temperaturi peste media perioadei. De asemenea, vor fi puține precipitații.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo 20 iunie - 18 iulie 2022
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2022   •   08:50

Prognoza meteo săptămâna 20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu precădere în vest. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile.

Prognoza meteo săptămâna 27 iunie – 4 iulie 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vest şi centru.

Prognoza meteo săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regim pluviometric excedentar în centrul ţării şi la munte, în rest cantităţile de apă aduse de ploaie vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo săptămâna 11 – 18 iulie

Vom avea de a face cu valoril termice peste normalul perioadei, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, excepţie făcând regiunile nord - vestice. 

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close