Antena 3 CNN Actualitate Temperaturi anormale pentru mijlocul lui octombrie. Prognoză METEO 21 octombrie 2020

Temperaturi anormale pentru mijlocul lui octombrie. Prognoză METEO 21 octombrie 2020

În ciuda faptului că, în această dimineață, temperaturile au fost extrem de scăzute, meteorologii anunță o încălzire semnificativă a vremii, și asta datorită unui val de aer cald care a pătruns deja pe teritoriul României.

Temperaturi anormale pentru mijlocul lui octombrie. Prognoză METEO 21 octombrie 2020
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    21 Oct 2020   •   09:30

Prognoza METEO 21 octombrie 2020. Vremea în țară

În această dimineață, cerul este variabil în vestul ,centrul şi nordul ţãrii şi mai mult senin în rest.Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. La ora 08 se înregistrau valori termice cuprinse între -3 grade la Baraolt, Joseni
şi Miercurea Ciuc şi 13 grade la Sulina.Izolat în sudul ,centrul ,nord-vestul şi estul tãrii se semnaleazã brumã,iar în centrul ţãrii şi ceaţã.

Astăzi, valorile termice vor creşte uşor, însã dimineaţa va fi în continuare rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, dar pe arii restrânse şi în regiunile vestice şi estice. Dimineaţa, pe suprafeţe mici, va fi ceaţã, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud, iar pe alocuri în Transilvania şi izolat în zonele deluroase şi depresionare din celelalte regiuni va mai fi brumã.

Prognoza METEO 21 octombrie 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este senin, iar vântul suflã slab. La ora 08 se înregistrau 0 grade la Bãneasa, 3 grade la Afumaţi şi 4 grade la Filaret.

Astăzi, vremea se va menţine rece în orele dimineţii. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade.

×
Subiecte în articol: vremea meteo prognoza
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close