Antena 3 CNN Actualitate Prognoză METEO 23 octombrie 2020. Anunțul meteorologilor cu privire la vremea din acest weekend

Prognoză METEO 23 octombrie 2020. Anunțul meteorologilor cu privire la vremea din acest weekend

Meteorologii anunță un weekend cu vreme caldă, cel puțin până duminică, atunci când în anumite zone vremea se va mai răci. Vorbim despre nord-vestul țării unde temperaturile vor scădea de la o zi la alta cu aproximativ 7-8 grade.

Prognoză METEO 23 octombrie 2020. Anunțul meteorologilor cu privire la vremea din acest weekend
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    23 Oct 2020   •   12:30

În jumătatea de sud a țării, vremea va mai rămâne caldă până luni, când ploile își vor face apariția. 

Prognoză METEO 23 octombrie 2020. Vremea în țară

În această dimineață, cerul este variabil în vestul, nordul şi centrul ţãrii şi mai mult senin în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. La ora 11 valorile termice se încadrau între 0 grade la Joseni şi Miercurea Ciuc şi 19 grade la Mangalia şi Sfântu Gheorghe Deltã. Local în Transilvania şi izolat în zonele joase din Moldova se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea va fi caldã şi în general frumoasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei, pe alocuri va mai fi ceaţã, îndeosebi în Oltenia, Transilvania şi Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 24 de grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã mai persistentã şi cele mai ridicate în sud-est.

Prognoză METEO 23 octombrie 2020. Vremea în Capitală

La această oră, cerul este senin, iar vântul suflã slab. La ora 11 se inregistrau 13 grade la staţiile meteo Bãneasa şi Filaret şi 15 grade la Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 22...23 de grade.

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close