Antena 3 CNN Actualitate Prognoza METEO 23 septembrie 2020. Vești extrem de bune de la meteorologi

Prognoza METEO 23 septembrie 2020. Vești extrem de bune de la meteorologi

Meteorologii anunță că în perioada următoare vremea va rămâne caldă. Maximele se vor situa între 28 și 32 de grade Celsius.

Prognoza METEO 23 septembrie 2020. Vești extrem de bune de la meteorologi
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    23 Sep 2020   •   09:55

Prognoza METEO 23 septembrie 2020. Vremea în țară

Miercuri dimineața, cerul prezintã unele înnorãri în sud-vestul ţãrii şi este mai mult senin în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, precum şi în zona montanã aferentã.

La ora 08 temperatura aerului avea valori cuprinse între 1 grad la Miercurea Ciuc şi Întorsura Buzãului şi 20 de grade la Dumbrãviţa de Codru , Şiria ,Oraviţa şi Moldova Nouã. Izolat în depresiunile intramontane ale Carpaţilor Orientali se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea va fi în general frumoasã, dar şi mai caldã decât în mod normal pentru a doua decadã a lunii septembrie în orele amiezii. Cerul va avea înnorãri temporare în regiunile vestice şi sud-vestice, unde îndeosebi spre searã pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice, iar în restul teritoriului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte, în sud-vest şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade. Dimineaţa cu totul izolat va fi ceaţã.

Prognoza METEO 23 septembrie 2020. Vremea în Capitală

La această oră, cerul este senin, vântul suflã slab, iar la ora 08 se înregistrau 10 grade la Afumaţi şi Bãneasa şi 12 grade la Filaret.

Astăzi, vremea va fi frumoasã, dar şi mai caldã decât în mod normal pentru a doua decadã a lunii septembrie în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

Presiunea atmosferică este 755 mmHg

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close