Prognoză meteo: Cum va fi vremea de Florii 2017 și Paște 2017

29 Mar 2017   •   16:07
Prognoză meteo: Cum va fi vremea de Florii 2017 și Paște 2017 Foto: Pixabay.com

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni arată temperaturi temperaturi normale pentru această perioadă, însă vom avea ceva mai multe ploi. De Florii şi Paşte, mercurul din termometre va urca până la 12-18 grade, dar se anunţă şi ploi, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Temperatura aerului va avea valori în apropierea mediei climatologice în cea mai mare parte a ţării, local mai scăzute în nord, nord-est şi centru.

Cantităţile totale de precipitaţii vor putea fi excedentare, cu precădere în regiunile nordice şi centrale. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 12 grade, iar minimele se vor situa între 5 şi 10 grade.

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normă în sudul şi local în vestul şi centrul ţării şi posibil mai scăzute în restul teritoriului.

Cantităţile totale de precipitaţii se vor situa în apropierea normelor climatologice în sud şi sud-est şi vor putea fi excedentare în restul teritoriului. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 18 grade, iar minimele se vor situa între 10 şi 15 grade.

 

Parteneri
x close