Antena 3 CNN Actualitate Prognoză meteo. Cum va fi vremea în prima zi de școală

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în prima zi de școală

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în prima zi de școală
09 Sep 2018   •   17:44

Meteorologii anunță timp frumos în restul țării, unde temperaturile încep să crească. La București vor fi 28 de grade. Precipitațiile vor fi însă restrânse și de scurtă durată.

Luni, vremea va fi răcoroasă în partea de est, în special în Moldova, nordul Dobrogei și în Carpații Orientali. În aceste zone va fi cer noros și va ploua local. Temperaturile maxime vor fi între 19 grade în nordul Moldovei și 28 – 29 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Moldovei. Minimele se vor încadra între 7 – 18 grade.

În Capitală, vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, când temperaturile vor urca la 28 – 29 de grade. Cerul va fi parțial noros și vor fi condiții de ploi slabe la venirea nopții. Temperatura minimă va coborî la 13 – 15 grade.  La mare, vremea va fi ușor instabilă pe litoral și va fi răcoroasă dimineața, transmite ANM.  Există posibilitatea de a ploua, cu descărcări electrice.  Apa mării va avea valori între 22 – 24 de grade.  În celelalte zone muntoase va fi vreme frumoasă, cu valori peste normalul perioadei. În a doua parte a zilei sunt însă condiții de ploaie.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vreme şcoală
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close