Antena 3 CNN Actualitate PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    05 Dec 2019   •   16:38

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Valorile termice vor marca o creştere faţã de intervalul precedent, dar vremea se va menţine rece mai ales în primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea în jumãtatea de vest, unde doar pe spaţii mici vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, mai scãzute izolat în centrul ţãrii, dar şi mai ridicate în Dealurile Subcarpatice; minimele termice de sâmbãtã dimineaţa vor fi cuprinse între -8 şi 4 grade, mai coborâte în Transilvania, în special în depresiuni. În zonele joase de relief, va fi ceaţã, cu precãdere dimineaţa şi noaptea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 decembrie 2019. Vremea va continua sã se încãlzeascã, urmând ca valorile diurne ale temperaturii aerului sã se situeze cu mult peste cele specifice datei în sud-vestul ţãrii şi în Dealurile Subcarpatice, iar cele din noaptea de sâmbãtã spre duminicã sã devinã preponderent pozitive. Cerul va prezenta înnorãri în majoritatea zonelor, mai persistente în regiunile intracarpatice, unde local va ploua, iar în cursul nopţii trecãtor va fi şi lapoviţã. În zona montanã, mai ales noaptea, vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini mari ninsori. În celelalte regiuni doar pe spaţii mici vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formã de ploaie. Izolat vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 12 grade, mai scãzute în zonele cu nebulozitate stratiformã sau ceaţã persistente, în special din centrul ţãrii, dar şi mai ridicate în Subcarpaţii Moldovei şi de Curburã; minimele termice vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va semnala ceaţã, izolat persistentã şi pe parcursul zilei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 8 decembrie 2019. În cea mai mare parte a ţãrii, dar cu precãdere în sud şi în est, valorile de temperaturã se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadã a lunii decembrie.

Cerul va avea înnorãri temporare. Pe parcursul zilei, în nord-vest şi în centru pe arii restrânse va ploua, iar la munte vor fi precipitaţii mixte, în timp ce în restul teritoriului ploile se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe creste.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close