Antena 3 CNN Actualitate Prognoză meteo. Cum va fi vremea în zilele următoare

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în zilele următoare

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în zilele următoare
11 Iun 2017   •   18:57

Luni, vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare; vor fi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în zonele montane şi submontane şi cu totul izolat în restul ţării, cu o probabilitate mai mare în nord-vest şi în centru. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 31 de grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineata, 15...16 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. Pe parcusrul zilei, vremea va fi caldă şi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade.

Vremea la munte

La munte vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea la mare

La mare, cerul va fi variabil, temporar mai noros noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi de 24 şi 25 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 şi 21 de grade.

Marți

Marţi, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și zona montană unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, mai ridicate în sudul Olteniei și al Munteniei, până la 33...34 de grade.

În Capitală, vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade.

Miercuri

Miercuri vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul și în estul ţării, dar și în zonele montane și submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări la munte și izolat în rest. Temperatura aerului, în scădere ușoară față de marti, va avea maxime cuprinse între 20 și 32 de grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar condiții reduse de ploaie slabă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

×
Subiecte în articol: cum va fi vremea meteo prognoza meteo
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close