Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți și miercuri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți și miercuri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți și miercuri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Apr 2017   •   18:16

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, marți și miercuri vremea va fi în general frumoasă în majoritatea regiunilor, deși de miercuri se răcește accentuat.

MARȚI

ÎN ŢARĂ

În vestul, centrul, nordul țării și la munte vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții vor fi averse și descărcări electrice. Izolat se vor acumula cantități de apă de peste 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, în cursul zilei, vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin, dar noaptea vor fi înnorări și ploi sub formă de aversă, local în est și izolat în sud. În a doua parte a intervalului, la munte, la altitudini de peste 1400 m, izolat și trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, vor avea valori de la 11 grade pe litoral, până la 23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 și 8 grade.
 

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

MIERCURI

LA BUCUREŞTI

Vremea se va răci accentuat față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close