Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți și miercuri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți și miercuri

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marți și miercuri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mai 2017   •   22:45

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va fi mai caldă decât este normal pentru această perioadă din an.

MARȚI

În țară

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și prima parte a nopții, când local în zona de munte și pe spații mai mici în centrul și estul țării vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 9 și 18 grade. Izolat, în zonele joase de relief, îndeosebi din centru vor fi condiții de ceață.

În Capitală

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru sfârșitul lunii mai. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

MIERCURI

În Capitală

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară când va crește probabilitatea de apariție a averselor și descărcărilor electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close