Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri și joi

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri și joi

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri și joi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Apr 2017   •   18:09

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două zile. Potrivit acesteia, vremea se va mai răci puțin și va deveni instabilă.

MIERCURI

În țară, vremea va fi ușor instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Vor fi înnorări temporar accentuate și va ploua în jumătatea de vest a țării, la munte și local în restul zonelor. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite și de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși local 10…15 l/mp și izolat 20 l/mp, cu precădere în zona de munte. Pe crestele montane înalte se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate îndeosebi în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade,  iar cele minime între 2 și 9 grade.

LA BUCUREŞTI, cerul va avea înnorări și mai ales după-amiaza și seara vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

JOI

În țară, vremea va fi în general instabilă şi se va răci în regiunile intracarpatice, devenind local mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă. În restul teritoriului, valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. În zona montană, la începutul intervalului precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ploaie, apoi îndeosebi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în toate regiunile, viteze mai mari urmând a se înregistra în sud-vest şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade.

La Bucuresti: Vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic va continua să fie caracterizat de valori în jurul mediilor climatologic specifice datei. Temporar vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close