Antena 3 CNN Actualitate Val de frig în România. Vreme răcoroasă şi ploi între 25 mai și 22 iunie

Val de frig în România. Vreme răcoroasă şi ploi între 25 mai și 22 iunie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunţă, în prognoza meteo valabilă între 25 mai și 22 iunie, că săptămâna viitoare vremea va fi răcoroasă şi va ploua în est, sud-est şi zona centrală.

Val de frig în România. Vreme răcoroasă şi ploi între 25 mai și 22 iunie
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    24 Mai 2020   •   11:22

În săptămâna 25 mai – 1 iunie, valorile termice estimate pentru această săptămână vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sud-estice şi local în cele sudice şi centrale, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

În săptămâna 1 -8 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Vreme răcoroasă şi ploi

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice.

În săptămâna 8 - 15 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată ţara.

Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia regiunilor sudice şi sud-estice, unde local cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare.

În săptămâna 15 -22 iunie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Greva generală continuă cu aproape 87% dintre angajații din învățământ
x close