Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pe două săptămâni: Cum va fi vremea în weekendul de 1 mai

Prognoza meteo pe două săptămâni: Cum va fi vremea în weekendul de 1 mai

Prognoza meteo pe două săptămâni: Cum va fi vremea în weekendul de 1 mai
17 Apr 2017   •   16:23

Vremea în weeekendul de 1 mai va fi variabilă în majoritatea regiunilor din țară. La mare șansele de ploaie vor fi scăzute, în schimb la munte este posibil să fie precipitații, potrivit prognozei meteo pe două săptămâni emisă de ANM.

MUNTENIA

În prima săptămână de prognoză valorile maxime de temperatură se vor situa în general sub cele climatologic specifice perioadei, iar media lor se va încadra între 8 grade (care se pot înregistra în zilele de 20 și de 21 aprilie) și 16 grade (în 23 aprilie). În cea de a doua săptămână se va încălzi treptat, iar în ultimele zile media maximelor diurne va urca spre 21 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până în dimineața zilei de 22 aprilie, când media lor va coborî până la -2 grade, apoi vor crește, astfel că, după data de 27 aprilie, se vor atinge minime care în medie vor fi de aproximativ 7 grade. Până în data de 21 aprilie, temporar, vor fi precipitații pe arii extinse și în general moderate cantitativ, apoi probabilitatea de ploaie va fi în scădere.

Cum va fi vremea în weekendul de 1 mai la mare

DOBROGEA

Până în data de 21 aprilie, temperaturile maxime nu vor mai depăși, în medie, 11 grade, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că între 28 și 30 aprilie acestea vor urca spre 17…18 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până spre sfârșitul primei săptămâni, iar în diminețile zilelor de 21 și 22 aprilie media lor va fi de doar 1 grad. Din 23 aprilie acestea vor crește și vor atinge 8…9 grade, în ultimele zile ale lunii. Până în data de 21 aprilie va ploua în fiecare zi și vor fi intervale de timp în care se vor acumula cantități mai importante de apă. Între 22 și 30 aprilie doar pe spații mici vor mai fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată.

Detalii pe libertatea.ro

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close