Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea se va încălzi

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea se va încălzi

Prognoza meteo pentru joi şi vineri. Vremea se va încălzi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Aug 2017   •   08:01

Vremea se va încălzi faţă de ziua precedentă şi va deveni călduroasă în vestul şi sud-vestul ţării, informează ANM.

JOI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21...22 de grade în deltă şi 31...32 de grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse de la 3...4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, până la 19...20 de grade în Dealurile de Vest. Izolat, spre sfârşitul intervalului, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă va fi de 13...15 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor continua să crească uşor, astfel că vremea va fi călduroasă în vestul, sudul şi local în centrul ţării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, ziua în extremitatea de est a teritoriului, dar numai izolat vor fi condiţii de ploi slabe, trecătoare în zona Deltei Dunării.
 
Noaptea înnorările vor cuprinde partea de vest a teritoriului, unde izolat vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5...6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 20...21 de grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, izolat, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo ANM
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close